Witajcie,
mam dziś chwilkę czasu więc pora na małe podsumowanie...
Styczeń, który niedawno się skończył był rekordowy pod względem praktycznie wszystkich wskaźników popularności naszego serwisu. Może nie są to wyniki naszej-klasy, ale się i przede wszystkim WAS pochwalę:
Liczba użytkowników przekroczyła:2000
Mieliśmy 1486 postów (poprzedni rekord 1332 w maju 2007)
Tematów: 81 (poprzednio 77 w czerwcu 2005)
Nowo-zarejestrowanych użytkowników 91 (to trzeci wynik w historii poprzednie to: czerwiec 2006 - 115 i październik 2006 94)
Odwiedziło nas 4.439 unikalnych użytkowników (poprzednio 4.530 w maju 2007)
Odwiedziliście nasz serwis w sumie 9.734 razy (poprzednio w maju 2007 - 9.702)
Oglądnęliście 131.615 stron (odsłon) - poprzednio 126.102 (w maju 2007).
Strona jak wiecie działa od: 16 marca 2003. Te wyniki bardzo mnie cieszą i sprawiają że wciąż wierzę, pomimo trudności, że warto jest dla Was tą stronę prowadzić.
Warto warto, i jest okazja, by Ci Arturze podziękowac za cały wkład włożony w to forum i czas poświęcony.
Pamiętam jak ponad rok temu wpisałam w Google hasło "otyłość" i na tym forum sie zatrzymałam nieco dłużej. I tak zostało..
Dziś jestem po zabiegu, i wiem, że w dużej mierze to zasługa tego forum. Dziękuję!!
Pomógł: 46 razy Wiek: 57 Dołączył: 24 Paź 2006 Posty: 2603 Miasto: Warszawa
Wysłany: 2008-02-12, 22:45
Artur, trafiłam do chirurgów z powodu przepukliny.I oni powiedzieli ze nie zoperują mnie jak nie schudnę polecając równocześnie chlo i wizytę u docenta Paśnika.Z kolei nazwisko to znałam dużo wcześniej (bo ktoś mi taką operację już proponował)więc wiedziałam że powinnam teraz tam trafić.A że internet to kopalnia wiedzy więc zaczęłam szukać informacji....a dalej już znasz
Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 27 Wrz 2007 Posty: 148 Miasto: Zakopane / Kraków
Wysłany: 2008-02-13, 10:58
Artur, dzieki tej stronie, dzieki Tobie wielkie ludzkie stado ma w forum ostoje. Integruja sie Ci przed i po. Byloby to niemozliwe lub niezwykle trudne w innych okolicznosciach, a w dobie internetu, zapewniles wór informacji, pewna anonimowosc i mozliwosc pogaduszek dla grubasow o podobnych doswiadczeniach. Gdyby nie ta strona, nie wiedzialabym w ogole, ze takie operacje sie robi w Polsce, moja nieswiadomosc moglaby mi ofiarowac jeszcze sporo kilogramow. Artur, to cudownie patrzec na wypowiedz Admina, ze "warto" - kazdy z nas jest niezmiernie Ci wdzieczny, ze opiekujesz sie tym forum i nami. Sam, majac duze doswiadczenie w chlo, udzielasz cennych wskazowek, karcisz, gdy opowiadamy glupoty, dodajesz otuchy - i jak nie nazwac takiego faceta Tatusiem dzieki Burmistrzu
Wysłany: 2008-02-15, 22:17
Arturze gratuluję i dziękuję za utworzenie tej skarbnicy wiedzy!!!!!!!!Dzięki tej stronie zmniejszyłam się o połowę,życzę powodzenia i dalszej wytrwałości!!!!!
Artur, dziekuje za te ogromna kopalnie wiedzy.Kiedys przegladajac strony internetowe natrafilam na baloniki.I tak poglebiajac sie dalej na chlo.Dzieki tej stronie dowiedzialam si, ze operacje sa w 100% refundowane.Wiesz jakie bylo moje zdziwienie a jeszcze wieksza radosc Moge teraz otwarcie powiedziec ze przyczyniles sie do podjecia przezemnie decyzji o operacji.Aha...dziekuje rowniez Phoebe
No no kawał dobrej roboty! Być może niejedno życie uratowała ta stronka. Wielkie gratulacje!
REKLAMA
Dołaczył: 02 Wrz 2003
Skad: www.otylosc.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników